Explore
 Lists  Reviews  Images  Update feed
Categories
MoviesTV ShowsMusicBooksGamesDVDs/Blu-RayPeopleArt & DesignPlacesWeb TV & PodcastsToys & CollectiblesComic Book SeriesBeautyAnimals   View more categories »
Listal logo
All reviews - Movies (7) - Books (2)

Manny review

Posted : 3 years, 4 months ago on 19 February 2015 06:08 (A review of Manny)

Kaverin tarina on aika uskomaton. Sympaattinen jäbä nousee köyhyydestä kovan luokan superstaraksi.


0 comments, Reply to this entry

Hachi: A Dog's Tale review

Posted : 4 years, 4 months ago on 28 January 2014 02:02 (A review of Hachi: A Dog's Tale)

Tarinana todella hyvä koska on tosi, mutta elokuvana ihan susipaska...

Tähdet ovat vaan ja ainoastaan siitä, että tarina on tosi ja koskettava, ja hyvä, että sitä ei ooltu tlidramatisoitu yms.

tää ois varmaan kolissu ämpäriin animena paremmin =)

Minkäs teet... katottu mikä katottu


0 comments, Reply to this entry

When a Stranger Calls review

Posted : 6 years, 8 months ago on 1 October 2011 07:48 (A review of When a Stranger Calls)

Todella onneton tekele... Pitää varmaan katsoa tuo alkuperäinen.. luultavasti parempi. Pakko olla. Ei ollut pelottava, jännittävä, kuumottava... eikä edes hauska. Liikaa... todella liikaa ärsyttäviä kohtauksia. Miks jengi haluu aina tappaa lastenvahtei?


0 comments, Reply to this entry

The Passage: A Novel review

Posted : 6 years, 8 months ago on 27 September 2011 05:41 (A review of The Passage: A Novel)

Tämä kirja on ehdoton suosikkini. En tiedä johtuuko siitä, että aihepiiri kuuluu lemppareihini... vai mistä, mutta tämä kirja oli vaikea laskea pois käsistään kun oli päässyt lukemaan. Harmikseni en ole niin nopea lukemaan, että reilu 800 sivua taittuisi yhdeltä istumalta... kuolisin kivuliaaseen makuuhaavaan ennen kuin saisin luettua.

Mielestäni tässä kirjassa yksi vahvuus oli juuri pituus. Olisi vituttanut rankemmalla kädellä jos olisi lukeminen heti alkuunsa loppunut kuin booli firman pikkujouluista. Vaan ei.. tätä riitti pitkälle. Kirjassa oli sopiva sekoitus sellasta "Zombi" tyylistä tartunnan pelkoa ja sitten myös tämä ihmiskunnan tuho teema... selviytymistä, uusien kulttuurien muodostumista... ihmisiä kuolee ja syntyy... Kokonaisuudessaan helvetin hyvä vihkonen! Pitäsköhän lukee hitto uusiks?

Kirjoittaja oli tehnyt ammattimaista työtä ja taitavasti saanut kirjan lukuisat hahmot kirjoitettua sillain, että niistä muodostuu tarkka kuva mielen syövereihin ja tapahtuma paikoista sama setti. Jos kirjaa pitäisi verrata johonkin, niin voisin vetää vaikka elokuvista sellaiset nimet kuin Resident Evil ja Underworld... mutta vitusti parempana. Menkää Kädelliset ihmisapina ystäväni siis kirjastoon tai kirja kauppaan hakemaan tämä kirjojen kuningas muodikkaaseen olkalaukkuunne ja hakekaa tekstin painikkeeksi vaikka muutama olut... takaan että ette pety.


0 comments, Reply to this entry

The Traveler: Book 1 of the Fourth Realm Trilogy review

Posted : 6 years, 8 months ago on 27 September 2011 05:09 (A review of The Traveler: Book 1 of the Fourth Realm Trilogy)

Ihan älyttömän helppolukuinen toimintaa täynnä oleva opus... oikeasti pirun hyvä kirja. Nostaa esille hieman matrix tyyliin kystmyksiä siitä, että kuinka vapaita me todellisuudessa olemmekaan tällä vetisellä pallollamme. Osa jutuista on jopa melkeen uskottavia.. tai sitten ei. Ihan älyttömän toimivaa luettavaa helppolukuisuuden takia istuit sitten paskalla vessassa... tai bussissa lihavan Bic Mac jätemmyllyn vieressä... tosiasia on se, että kirja toimii kummassakin tilanteessa ja kummassakin haisee paskalle... miten tämä liitty mihinkään? ei se liity. Olemmeko yksin? oletko? Minä en voi auttaa... Lukekaa tää kirja hei.


0 comments, Reply to this entry

Greitt!

Posted : 6 years, 8 months ago on 26 September 2011 12:34 (A review of The Way Back)

Erittäin hyvä ja onnistunut tekele... perkele et jäi hyvät fiilikset. Tässä on Pahuutta ja hyvyyttä ja kaikkea siltä väliltä. Kaikille selviytymis leffojen ystäville suosittelen tätä... ja myös vihollisille... Oppikaa tykkäämään perkeleen Hannut!

Ps. Ainoa leffa missä sudet näytti sen pienen hetken mitä elokuvassa esiintyivät niin ihka oikeilta susilta... eivät miltään naapurin trimmatuilta Huskylta.


0 comments, Reply to this entry

Son of the Mask (2005) review

Posted : 6 years, 10 months ago on 25 August 2011 05:48 (A review of Son of the Mask (2005))

Ouh im so happy... never seen this.


0 comments, Reply to this entry

Dark Floors review

Posted : 7 years, 1 month ago on 26 April 2011 11:18 (A review of Dark Floors)

Voi voi... Oli niitten euroviisujen jälkee pakko sit mokaa jotain tosi pahasti. Olis kannattanu pysyy voiton jälkee himas ja hiljaa matalaa profiilia pitäen. Mut ei. Jäi mieleen kysymys... Miks?


0 comments, Reply to this entry

Kill Theory review

Posted : 7 years, 2 months ago on 21 April 2011 06:00 (A review of Kill Theory)

Todella ärsyttävän kliseinen alku. Typerän psykiatri intron jälkeen teinit autossa heittämässä "läppää" ja kuuntelemassa paskaa musiikkia ajaen kohti ryyppy mökkiä. (oksensin) Perillä sitten melkeen heti alkaa roiskumaan (oksennus)... Niin kopioitu idea monelta osin ja huono toteutus et ei ees nauruja saanut. Ainoa kirsikka tämän lumen alta paljastuneen kalpean paskanokareen päällä oli pakollisen läskin teinin aidon oloinen hysteerinen reaktio ekan kuoleman jälkeen. Ansaitsi pienen hymyn... ja suklaa patukan.


0 comments, Reply to this entryInsert image

drop image here
(or click)
or enter URL:
 link image?  square?

Insert video

Format block